Tudja meg, mi is a Magmaxx gyümölcs-, és zöldségkristály valójában!

okt 26, 2020 | 0 hozzászólás

Hogyan is született meg a MagMaxx termékcsalád?

Elsősorban környezetünk tisztasága, és az iránta való elkötelezettségünk vezérelt bennünket egy 100 százalékban ökológiai eredetű és szintetikus adalékanyagoktól mentes táplálékkiegészítő elkészítésére. Mi nem élünk a mesterséges eredetű vitaminok hatóerejével, mert hiszünk benne: annál ma sincs jobb számunkra, ami az anyaföldben megterem.

A MagMaxx-ot azért hoztuk létre, mert szerettünk volna teljesen vegyszermentes, természetes alapanyagokból előállított készítményekkel megóvni családunk egészségét.

A MagMaxx csapata, német-magyar technológia együttes alkalmazásával kristállyá sűríti a frissen szedett, kézzel válogatott, gyümölcsöket és zöldségeket, amelyek ezáltal megőrzik tápegész értéküket, és így természetes módon táplálják az emberi szervezetet.

Hogyan maradhat 100%-os a feldolgozott gyümölcsök tápértéke?

Hogyan lehetséges a varázsporok” előállítása? Nézzük a MagMaxx technológia lényeges mozzanatait

A kristályok előállításának első sarkalatos pontja, hogy a gyümölcsöket és zöldségeket, érett állapotukban, kíméletes módszerekkel szüreteljük. Frissességük megőrzése érdekében gyors úton szállítjuk a termést a feldolgozás helyszínére, ahol válogatásuk és darabolásuk után különleges, az előemésztést végrehajtó baktériumokkal oltjuk be őket.

Fontos fázisa ez a feldolgozásnak, ugyanis az emberi emésztőrendszert idéző enzimek munkája teszi lehetővé, hogy a kész kristályok emésztés nélkül, már a nyálkahártyán keresztül felszívódva és a véráramba kerülve kifejthessék hatásukat a szervezetben. Ez nem csak felgyorsítja a folyamatot, de olyan emberek számára is ideálissá teszik a kristályok fogyasztását, akik emésztési nehézségekkel küzdenek, vagy legyengült szervezetüknek nem tenne jót, ha a hatóanyagok feldolgozására további energiát fordítanának.

A beoltást követően a nyersanyagot több száz bár nyomás alatt kipréseljük, hogy a fontos hatóanyagokat elkülönítsük a felesleges rostoktól, majd a folyamatosan alacsony hőfokon tartott gyümölcsmasszát besűrítjük, és ezt követően már csak a vákuumszárítás folyamata vár az alapanyagra.

A technológia különbözik azoktól a szárítási módszerektől, melyek a hőfok növelésével párologtatják el a nyersanyag fölös nedvességtartalmát, ugyanis a melegítés hatására a gyümölcsökben olyan hatóanyagok bomlanak le, melyeket mi pont, hogy megőrizni szeretnénk. Ezért választottuk a vákuumszárítás módszerét, mely nagyon egyszerű elven alapszik: a légtérben minél alacsonyabb a légnyomás, a víz annál alacsonyabb hőfokon forr fel – ezért könnyű például a magashegységekben levest főzni. Ha ehhez hasonlóan csökkentjük a légnyomást az edényben, a nyersanyag egészen alacsony hőfokon képes forrásnak indulni, így elpárolog a felesleges víz, miközben a gyümölcsök tápértéke változatlan marad.

Az így nyert kiváló minőségű, magas beltartalmú szárazanyagot a szárítást követően különleges technológiával daráljuk, és így kerül üvegekbe a rendkívül koncentrált, színes, ízletes, tápegész gyümölcskristály.

Maximálsi hatékonyság a gyümölcs és zöldségek szinergikus keverékeivel:

Amellett, hogy figyelünk a zöldségek és gyümölcsök minőségére, ezzel garantáva a magas vitamin és ásványi anyag tartalmat, úgyanakkor keverékeinkben külön odafigyelünk arra, hogy ezeket úgy társítjuk megfelelő arányokban, hogy teljesen kiegészítik és támogatják egymás felszívodását.

Az egyes hatóanyagok kölcsönhatásáról beszélve és egy példával élve, gondoltátok volna, hogy a céklában található vitaminoknak csupán 8-10 százaléka képes önmagában felszívódni? Na és azt, hogy répát keverve hozzá ez az arány 80 százalékra ugrik? Mindezek kitapasztalt és különleges megfigyeléssel adagolt gyümölcs és zöldségkristályokként érkezhetnek meg így hozzád egy Magmaxx üvegcsébe zárva.

Elérhetőségei:

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

0
    0
    Kosár