Tudja meg, mi is a Magmaxx gyümölcs-, és zöldségkristály valójában!

Szerző: | okt 26, 2020 | Egészség | 2 hozzászólás

Hogyan is született meg a MagMaxx termékcsalád?

Elsősorban környezetünk tisztasága, és az iránta való elkötelezettségünk vezérelt bennünket egy 100 százalékban ökológiai eredetű, vegyszermentes és szintetikus adalékanyagoktól mentes táplálékkiegészítő elkészítésére. Mi nem élünk a mesterséges eredetű vitaminok hatóerejével, mert hiszünk benne: annál ma sincs jobb számunkra, ami az anyaföldben megterem.

A MagMaxx-ot azért hoztuk létre, mert szerettünk volna teljesen vegyszermentes, természetes alapanyagokból előállított készítményekkel megóvni családunk egészségét.

Három különböző ember, akik egy közös cél érdekében (vegyszermentes vitamin és ásványianyag pótlás) megtalálta egymással a hangot, és tevékenységükkel kiegészíti egymást. Nemes Mátyás (az Év biogazdája 2015-ben) közel harminc éves termelői múlttal, a szakmai vezetésért felel, Tóth Szilvia a gyártást felügyeli, Medvácz Ibolya diplomás dietetikusi szaktudásával segíti a közös munkát.

Összefogásunk eredményeként a MagMaxx csapata német-magyar technológia együttes alkalmazásával kristállyá sűríti a frissen szedett, kézzel válogatott, vegyszermentes gyümölcsöket és zöldségeket, amelyek ezáltal megőrzik tápegész értéküket, és így természetes módon táplálják az emberi szervezetet.

Hogyan maradhat 100%-os a feldolgozott gyümölcsök tápértéke?

Hogyan lehetséges a varázsporok” előállítása? Nézzük a MagMaxx technológia lényeges mozzanatait

A kristályok előállításának első sarkalatos pontja, hogy a gyümölcsöket és zöldségeket legteljesebb, legérettebb állapotukban, kíméletes módszerekkel szüreteljük. Frissességük megőrzése érdekében gyors úton szállítjuk a termést a feldolgozás helyszínére, ahol válogatásuk és darabolásuk után különleges, az előemésztést végrehajtó baktériumokkal oltjuk be őket.

Fontos fázisa ez a feldolgozásnak, ugyanis az emberi emésztőrendszert idéző enzimek munkája teszi lehetővé, hogy a kész kristályok emésztés nélkül, már a nyálkahártyán keresztül felszívódva és a véráramba kerülve kifejthessék hatásukat a szervezetben. Ez nem csak felgyorsítja a folyamatot, de olyan emberek számára is ideálissá teszik a kristályok fogyasztását, akik emésztési nehézségekkel küzdenek, vagy legyengült szervezetüknek nem tenne jót, ha a hatóanyagok feldolgozására további energiát fordítanának.

A beoltást követően a nyersanyagot több száz bár nyomás alatt kipréseljük, hogy a fontos hatóanyagokat elkülönítsük a felesleges rostoktól, majd a folyamatosan alacsony hőfokon tartott gyümölcsmasszát besűrítjük, és ezt követően már csak a vákuumszárítás folyamata vár az alapanyagra.

Erről a technológia sarkalatos pontokon különbözik azoktól a szárítási módszerektől, melyek a hőfok növelésével párologtatják el a nyersanyag fölös nedvességtartalmát, ugyanis a melegítés hatására a gyümölcsökben olyan hatóanyagok bomlanak le, melyeket mi pont, hogy megőrizni szeretnénk. Ezért választottuk a vákuumszárítás módszerét, mely nagyon egyszerű elven alapszik: a légtérben minél kevesebb az oxigén, a víz annál alacsonyabb hőfokon forr fel – ezért könnyű például a magashegységekben levest főzni. Ha ehhez hasonlóan kivonjuk az oxigént a gyümölcsmasszát tartalmazó edényből, a nyersanyag egészen alacsony hőfokon képes forrásnak indulni, és elpárologtatni a felesleges vizet, miközben a gyümölcsök tápértéke változatlan marad.

Az így nyert kiváló minőségű, magas beltartalmú szárazanyagot a szárítást követően különleges technológiával daráljuk, és így kerül üvegekbe a rendkívül koncentrált, színes, ízletes, tápegész gyümölcskristály.

Maximálsi hatékonyság a gyümölcs és zöldségek szinergikus keverékeivel:

Amellett, hogy figyelünk a zöldségek és gyümölcsök minőségére ezzel garantáva a magas vitamin és ásványi anyag tartalmat, úgyanakkor keverékeinkben külön odafigyelünk arra, hogy ezeket úgy társítjuk megfelelő arnuokban, hogy teljesen kiegészítés és támogasság egymás leghatékonyabb felszívodását.

Az egyes hatóanyagok kölcsönhatásáról beszélve és egy példával élve, gondoltátok volna, hogy a céklában található vitaminoknak csupán 8-10 százaléka képes önmagában felszívódni? Na és azt, hogy répát keverve hozzá ez az arány 80 százalékra ugrik? Mindezek kitapasztalt és különleges megfigyelésel adagolt gyümölcs és zöldségkristályokként érkezhet meg így hozzád egy Magmaxx üvegecskébe zárva.

2 hozzászólás

  1. Ferenczi

    Ajánlat fogyasztásról hol olvashatok?

    Válasz
    • djndave

      Kedves Ferenczi!
      A termékek oldalán a középső zöld sávban jobbra lapozva olvashatja a termékek összetételét, és újabb lapozás után a fogyasztási javaslatot is megtekintheti!
      “Felnőtteknek ajánlott naponta 1-2 kávéskanál (Gyermekeknek egy éves kortól 1 teáskanál), lehetőleg délelőtt, az étkezések előtt, önmagában fogyasztva, hogy a nyálkahártyán keresztül azonnal a véráramba kerülhessen. Illetve ízlés szerint fogyasztható étkezés közben is az ételre szórva, vagy folyadékba keverve.”

      Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük