From: 8390Ft

From: 8390Ft

Napsugár

gyümölcskristály

Belső segítség a bőrnek, természetes összetevőkkel
A Napsugár gyümölcskristály napozáskor ad bőrünknek belső védelmet a benne található béta-karotinnak köszönhetően.
Sokan tudjuk, hogy a bőrünk védelme kiemelten fontos a nyári napokon. A legtöbben bőrüket csak külsőleg védik. Bőrünket belsőleg is védhetjük a megfelelő gyümölcsök és zöldségek fogyasztásával, elegendő béta-karotin bevitelével.

8390Ft11490Ft

Felnőtteknek ajánlott naponta 1-2 teáskanál (2-4 gr), gyermekeknek naponta 1 teáskanál lehetőleg délelőtt, az étkezések előtt, önmagában fogyasztva, hogy a nyálkahártyán keresztül azonnal a véráramba kerülhessen. Illetve ízlés szerint fogyasztható étkezés közben is az ételre szórva, vagy hideg, szénsavmentes, tejmentes folyadékba keverve.

Tartsa be az adagolási mennyiséget. Felbontástól számítva 1 hónapon belül fogyassza el!

Allergén információ: nyomokban zellert tartalmazhat.

A Napsugár nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Napfénytől védve, száraz, hűvös helyen tárolandó! Strandra, nyári kirándulásra hűtőtáskában szállítsuk!

sütőtőtök, sárgarépa, tőzegáfonya, csipkebogyó,  narancs, ananász, maltodextrin (természetes csomósodásgátló kukoricából)

Tápanyagtáblázat (100 Gramm termékben):

Energia kj 770
Energia kcal 184
Fehérje g 1,41
Szénhidrát g 40,2
Ebből cukor g 17,6
Zsír g 0,2
Ebből telített zsírsav g 0,03
g 0,1

Kizárólag a nátrium jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.

Allergén információ: nyomokban zellert tartalmazhat.

A Napsugár nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

A szuperkoncentrátumunk készítéséhez érett, tiszta gyümölcsöt és zöldséget használunk fel, amelyeket kézzel válogatunk, és olyan kíméletes technológiával dolgozzuk fel aminek köszönhetően megmarad a gyümölcsök és zöldségek eredeti íze, és áldásos hatása: a színanyaga, a vitaminok, a makro- és mikroelemek és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában.

A biológiai úton történő lebontásnak köszönhetően pedig a tápanyagok könnyebben felszívódnak, így azokkal egész évben könnyebben megőrizhető a család minden tagjának egészsége.

AZ ÖSSZETEVŐK JÓTÉKONY HATÁSAI A SZERVEZETRE:

Sárgarépa

Gyerekkorban az egészséges fogak és csontozat kialakulásában segít.
A növény fontos biológiai hatóanyaga a béta-karotin és az alfa-karotin. A szervezet az alfa- és a béta-karotint szükség szerint A-vitaminná alakítja át. Az A-vitamin nélkülözhetetlen továbbá a jó látás és a nyálkahártyák egészsége szempontjából, és nem utolsó sorban erősíti az immunrendszert.

Sütőtök

A sütőtök rendkívül gazdag A-, B1-, B2-, C-vitaminban, valamint olyan ásványi anyagokban, mint a kálium, a kalcium, magnézium, a foszfor és a vas. Magas béta-karotin tartalma adja a különleges narancssárga színét, ami az A-vitamin provitaminja. A karotin emellett csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulását, és a koleszterinszint szabályozásában is szerepe van. Magas C-vitamin tartalmának köszönhetően a sütőtök kiváló antioxidáns forrás. A sütőtök rákmegelőző hatással bír, hiszen serkenti a bélmozgást és erősíti az immunrendszert. Ez a szupernövény rendkívül tápláló és egészséges. Mivel rostban gazdag, hígítja a székletet, így sikeresen megkönnyíti és felgyorsítja az anyagcserét, ezáltal kitisztítja a bélrendszert, és sikeresen kihajtja a bélsarat a szervezetből.

Tőzegáfonya

A tőzegáfonyában találhatóak a világ egyik leghatékonyabb antioxidánsai (fitonutriensek, fenolsav, proantocianid). Rákellenes tulajdonságúak, megakadályozzák az átlagos ételekben lévő kórokozók növekedését és antibakteriális jellegüknél fogva segítenek megelőzni
a húgyúti fertőzést. Ezt úgy éri el, hogy meggátolja a baktériumok letapadását a
húgyvezeték falára.
Nemrég kiderült, hogy ugyanez csökkenti a bakteriális lepedék lerakódását is. Az is
kiderült, hogy ezek az alkotóelemek megakadályozzák, hogy egyes betegségeket
okozó baktériumok megtelepedjenek a gyomorfalon, így megelőzik a gyomorfekélyt.

Narancs

Legfontosabb téli gyümölcsünk és vitaminforrásunk a citrusfélék közül, melynek természetes C-vitaminja hatásosabb, mint a tablettákban adagolt. Szent-Györgyi Albert szerint azért, mert a citrusfélékben bioflavonoidokkal együtt fordul elő, és ezek jelenlétében tartósabban, fokozottabban hat. Ezek a mikrotápanyagok értékes antioxidánsok is egyben, melyek bizonyos védelmet nyújtanak a degeneratív betegségek, így a rák és a szívbetegségekkel szemben. A narancs A- és B-vitaminokat is nagy mennyiségben tartalmaz. Előbbi a látás épségéért és a bőr egészségéért is felel, míg utóbbi a szénhidrát- és zsíremésztésben fontos.

Csipkebogyó

A C-vitamin fokozza a szervezet ellenálló-képességét, a flavonoidok gyulladásgátló és antibiotikus immunerősítő hatást fejtenek ki, a pektinek pedig segítik az emésztést. A bogyóból készített gyógytea influenzás időszakban, meghűléses megbetegedések idején rendszeresen fogyasztandó. Ismeretes gyógyhatása vese- és hólyagbántalmakra, bélhurut és hörghurut esetén. Emésztést javító hatása közismert, gyenge vizelethajtó tulajdonságú. 

 

Ananász

Az ananász az egyik legegészségesebb egzotikus gyümölcs, magas vitamintartalmának köszönhetően. Mivel A-, B- és C-vitamint, folsavat, káliumot, gyümölcssavat és rostanyagot tartalmaz, ezért egyes kutatások szerint az ananász jó hatással van az immunrendszer működésére, és növeli a test ellenálló képességét.

0
    0
    Kosár