From: 8390Ft
gyümölcskristály
8390Ft – 11490Ft
Kérjük lapozzon! Itt megtalálhatja az összetevőket, tápanyagtáblázatot és a fogyasztási javaslatot!
A szuperkoncentrátumunk készítéséhez érett, tiszta gyümölcsöt és zöldséget használunk fel, amelyeket kézzel válogatunk, és olyan kíméletes technológiával dolgozzuk fel aminek köszönhetően megmarad a gyümölcsök és zöldségek eredeti íze, és áldásos hatása: a színanyaga, a vitaminok, a makro- és mikroelemek és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában.
A biológiai úton történő lebontásnak köszönhetően pedig a tápanyagok könnyebben felszívódnak, így azokkal egész évben könnyebben megőrizhető a család minden tagjának egészsége.
AZ ÖSSZETEVŐK JÓTÉKONY HATÁSAI A SZERVEZETRE:
AZ ÖSSZETEVŐK JÓTÉKONY HATÁSAI A SZERVEZETRE:
Sárgarépa


Sárgarépa

Sütőtök
A sütőtök rendkívül gazdag A-, B1-, B2-, C-vitaminban, valamint olyan ásványi anyagokban, mint a kálium, a kalcium, magnézium, a foszfor és a vas. Magas béta-karotin tartalma adja a különleges narancssárga színét, ami az A-vitamin provitaminja. A karotin emellett csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulását, és a koleszterinszint szabályozásában is szerepe van. Magas C-vitamin tartalmának köszönhetően a sütőtök kiváló antioxidáns forrás. A sütőtök rákmegelőző hatással bír, hiszen serkenti a bélmozgást és erősíti az immunrendszert. Ez a szupernövény rendkívül tápláló és egészséges. Mivel rostban gazdag, hígítja a székletet, így sikeresen megkönnyíti és felgyorsítja az anyagcserét, ezáltal kitisztítja a bélrendszert, és sikeresen kihajtja a bélsarat a szervezetből.
Tőzegáfonya


Tőzegáfonya

Narancs
Legfontosabb téli gyümölcsünk és vitaminforrásunk a citrusfélék közül, melynek természetes C-vitaminja hatásosabb, mint a tablettákban adagolt. Szent-Györgyi Albert szerint azért, mert a citrusfélékben bioflavonoidokkal együtt fordul elő, és ezek jelenlétében tartósabban, fokozottabban hat. Ezek a mikrotápanyagok értékes antioxidánsok is egyben, melyek bizonyos védelmet nyújtanak a degeneratív betegségek, így a rák és a szívbetegségekkel szemben. A narancs A- és B-vitaminokat is nagy mennyiségben tartalmaz. Előbbi a látás épségéért és a bőr egészségéért is felel, míg utóbbi a szénhidrát- és zsíremésztésben fontos.
Csipkebogyó


Csipkebogyó
A C-vitamin fokozza a szervezet ellenálló-képességét, a flavonoidok gyulladásgátló és antibiotikus immunerősítő hatást fejtenek ki, a pektinek pedig segítik az emésztést. A bogyóból készített gyógytea influenzás időszakban, meghűléses megbetegedések idején rendszeresen fogyasztandó. Ismeretes gyógyhatása vese- és hólyagbántalmakra, bélhurut és hörghurut esetén. Emésztést javító hatása közismert, gyenge vizelethajtó tulajdonságú.

Ananász
Az ananász az egyik legegészségesebb egzotikus gyümölcs, magas vitamintartalmának köszönhetően. Mivel A-, B- és C-vitamint, folsavat, káliumot, gyümölcssavat és rostanyagot tartalmaz, ezért egyes kutatások szerint az ananász jó hatással van az immunrendszer működésére, és növeli a test ellenálló képességét.