Gyermek és kismama

Immunbomba Gyermekeknek

Szuperkoncentrátum gyermekeknek barátságos külsővel

Sehogy se tudod rávenni a gyerekeidet, hogy sok zöldséget és gyümölcsöt egyenek? Itt egy megoldás: gyümölcs- és zöldség-szuperkoncentrátumunk szuper ízletes, ezért akár desszertnek is adhatod gyerekeknek, miközben erősíted vele a gyermeked immunrendszerét a piros bogyósgyümölcsök, a gyökérzöldségek, az ananász a homoktövis és az alma erejével. A gyermekek ezt a gyümölcskristályt szeretik a legjobban, ezért egy barátságos csomagolással kedveskedünk nekik! 

Áldás

Szuperkoncentrátum a női egészségért

Szeretnéd női egészséged egyensúlyban tartani? Babát vársz, vagy már szoptatsz? Vagy esetleg mindent megtettél már, hogy megérkezzen a gyermekáldás a kapcsolatotokba, de még nem jött össze? Bármely állapotban is legyél, gyümölcs szuperkoncentrátumunk karbantarthatod női egészséged, segít helyreállítani a hormonháztartásod, a cékla folsav tartalma pedig segít a szoptatásban. Ráadásul szuper ízletes, így akár desszertnek is fogyaszthatod.

Prémium Aguaje

A nőiesség támogatója, az amazóniai esőerdőkből

Támogatja a nyálkahártyák, a csontok megfelelő fejlődését, serkenti a vérképzést, emellett ajánlott az állapotos és szoptató kismamáknak, mivel javítja a gyermekek csontjainak és izmainak minőségét.

100%-ban az amazóniai esőerdőkből származó buritipálma gyümölcse. A perui indiánok évszázadok óta úgy tartják, hogy a pálma termése a nőiesség és a szépség tökéletes esszenciáját képviseli. Az őslakos perui shipibo indiánok „aguaje” névvel illetik, ami annyit tesz: az élet szent fája.

Grl Pwr

Segítség a nehéz napokra

Ezt a gyümölcskristályt kifejezetten nőknek készítettük.
Olyan gyümölcsöket és zöldségeket válogattunk össze,
amelyek a nehéz napokon segíthetnek. A cékla gyulladáscsökkentő
hatása, a málna menstruációs görcsöket csillapító hatása,
a tőzegáfonya húgyúti gyulladásokra gyakorolt jótékony hatása
együttesen segíti át a női szervezetet a legnehezebb napokon.
Fénygyökér is került az összetevők közé, ami a női hormonháztartás
egyensúlyára van jótékony hatással.

Tipegő

Szuperkoncentrátum gyermekeknek, 8 hónapos kortól

Az életkori sajátosságokat figyelembe véve kiegészítettük a Babóca gyümölcskristályt, azokkal a gyümölcsökel, amelyeket ettől a kortól fogyaszthatnak gyermekeink.
Kismamáknak is ajánljuk a tipegő gyümölcskristályt jótékony hatásai miatt. Ezen felül az anyatejen keresztül is pozitív hatást fejt ki. A válogatott hozzávalók szinergikusan segítik egymás fokozottabb felszívódását, az íze miatt gyermekeink elfogadják és nagyon szeretik. A receptúrát gyermekorvosok és védőnők tapasztalatai alapján állítottuk össze.

Babóca

Szuperkoncentrátum gyermekeknek, 6 hónapos kortól

Összeválogattuk azokat a gyümölcsöket és zöldségeket, amelyeket a hozzátáplálás elkezdésénél nyugodtan fogyaszthatnak a gyermekeink.
A termékünk titka, a rendkívül magas minőségű, vegyszermentes alapanyagokban és a kíméletes, többlépcsős, feldolgozásban rejlik.
A válogatott hozzávalók szinergikusan segítik egymás fokozottabb felszívódását, az íze miatt gyermekeink elfogadják és nagyon szeretik.
A receptúrát gyermekorvosok és védőnők tapasztalatai alapján állítottuk össze. Kismamáknak is ajánljuk a jótékony hatásai miatt.

Fénygyökér

A NYÁRI NAPSUGARAK TÉLI SZUPERKONCENTRÁTUMA

  • A gumója keményítőt, fehérjéket, zsírokat, aminosavakat, szapoinokat, vitaminokat és 31 különböző nyomelemet tartalmaz.
  • A legjobb DHEA-hormon forrás, amelyből ugyanaz a kémiai szerkezetű progeszteron nyerhető mint, amit a szervezet maga is előállít.
  • A jamgyökeret a népi gyógyászatban már évszázadok óta alkalmazzák nőgyógyászati problémák kezelésére, görcsoldásra, gyulladáscsökkentésre.
  • A bőrre és a hajra gyakorolt szépítő hatásáról már régi kínai gyógynövénykönyvek is írnak.
  • Emésztést segítő, vízhajtó, étvágygerjesztő hatású.
  • Stimulálja a belső kiválasztású mirigyeket.

Málna

Szuperkoncentrátum a menstruációs görcsök csökkentésére

Már előre aggódsz, hogy fogod kibírni a hónap legnehezebb napjait? Nem találtál még természetes módót arra hogyan enyhíthetnéd a görcsöket? Ez a gyümölcskristályunk egy különleges szuperkoncentrátum azok számára, akik az egészséges és ízletes málna erejének segítségével szeretnék természetes módon enyhíteni az erős menstruációs görcseiket.

Tőzegáfonya

Szuperkoncentrátum az erős gyulladások megszűntetéséért

Akárhogy felöltözöl, vagy akármilyen melegen próbálod tartani magad, mégis gyakran felfázol? Erős, gyorsan fellobbanó gyulladás gyötri a szervezeted? Nem vált be még semmilyen természetes módszer a tünetek enyhítésére? Ezt a különleges gyümölcskristályunkat azok számára készítjük, akik a tőzegáfonya szuper-koncentrált erejének segítségével szeretnék megelőzni, vagy megszűntetni a hugyúti fertőzéseket, vagy más gyuladásos betegségeket.

Koll-Maxx

Szuperkoncentrátum az erős és rugalmas ízületekért

A kollagén a szervezet egyik legfontosabb építőeleme. Elsődleges kötőszövet és kulcsfontosságú fehérje a szervezetben, amely biztosítja a kohéziót, a rugalmasságot és regenerálódását a bőrnek, a porcnak és a csontoknak. A benne található peptidek elősegítik a csontok és az izmok egészségét és összeköti a csontvázat a lágy szövetekkel, a bőr kötőszöveteit, a porcokat, az inakat, és az izmokat.

0
    0
    Kosár