From: 5190Ft

From: 5190Ft

Erdei Gyümölcs

gyümölcskristály

Frissítő nyári ital, piros bogyósgyümölcsök ízével
A MaxiLimo Erdei Gyümölcs a meleg nyári napokon a legjobb megoldás lehet, ha színezékmentes, tartósítószer nélküli italt keresünk. Frissítő űdítő készíthető belőle, amely ízletes és egyben egészséges is. A málna és fekete áfonya különösen finom íze már önmagában egy csodás frissítő élményt nyújt, ezt kiegészítettük fekete ribizlivel, vörös szőlővel és egy igazi nyári ízzel: meggyel.

5190Ft11490Ft

Felnőtteknek ajánlott naponta 1-2 teáskanál (2-4 gr), gyermekeknek naponta 1 teáskanál lehetőleg délelőtt, az étkezések előtt, önmagában fogyasztva, hogy a nyálkahártyán keresztül azonnal a véráramba kerülhessen. Illetve ízlés szerint fogyasztható étkezés közben is az ételre szórva, vagy hideg, szénsavmentes, tejmentes folyadékba keverve.

Felbontástól számítva 1 hónapon belül fogyassza el!

Allergén információ: nyomokban zellert tartalmazhat.

A Vitalimo Erdei Gyümölcs nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Napfénytől védve, száraz, hűvös helyen tárolandó!

33% málna, 20% fekete áfonya, 17 fekete ribizli, 11% vörös szőlő, 10% maltodextrin, 9% meggy

Tápanyagtáblázat (100 Gramm termékben):

Energiakj1406
Energiakcal335,9
Fehérjeg3,26
Szénhidrátg73
Ebből cukorg36,8
Zsírg0,08
Ebből telített zsírsavg0
g0,03

Kizárólag a nátrium jelenlétéből adódóan tartalmaz sót. 

Allergén információ: nyomokban zellert tartalmazhat.

A MaxiLimo Erdei Gyümölcs nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

A szuperkoncentrátumunk készítéséhez érett, tiszta gyümölcsöt és zöldséget használunk fel, amelyeket kézzel válogatunk, és olyan kíméletes technológiával dolgozzuk fel aminek köszönhetően megmarad a gyümölcsök és zöldségek eredeti íze, és áldásos hatása: a színanyaga, a vitaminok, a makro- és mikroelemek és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában.

A biológiai úton történő lebontásnak köszönhetően pedig a tápanyagok könnyebben felszívódnak, így azokkal egész évben könnyebben megőrizhető a család minden tagjának egészsége.

AZ ÖSSZETEVŐK JÓTÉKONY HATÁSAI A SZERVEZETRE:

Málna

Kitűnő vértisztító, vérszegénység ellen is hatásos és csillapítja a lázat. Különböző vérzések csillapítására is alkalmazható. Ezeken kívül jelentős mennyiségű B1- és B2-vitamint is tartalmaz, sőt gazdag flavonoidokban, gyümölcssavakban, cserző anyagokban és rostokban. Emésztést segítő pektin is található benne. Ásványi anyagok közül kalciumot, káliumot, magnéziumot és vasat is tartalmaz. Antibiotikum kúra után javasolt fogyasztása, hiszen helyreállítja a megterhelt emésztő rendszert és bélflórát.

Fekete áfonya

A kékes-piros színt adó antociánok, proantociánok, leukoantociánok, flavonoidok antibakteriális és keringést serkentő hatásúak. Vitaminjai közül
érdemes kiemelni A-, B1-, C- és D-vitamint, pantoténsavat és niacint, amik az
immunrendszert kiválóan erősítik, és így segít megőrizni a testi – szellemi frissességet.

Fekete ribizli

A kékes-piros színt adó antociánok, proantociánok, leukoantociánok, flavonoidok antibakteriális és keringést serkentő hatásúak. Vitaminjai közül
érdemes kiemelni A-, B1-, C- és D-vitamint, pantoténsavat és niacint, amik az
immunrendszert kiválóan erősítik, és így segít megőrizni a testi – szellemi frissességet.

Vörös szőlő

Rendkívül egészséges A-, C-, K-vitamin, kálium, kalcium, magnézium, valamint magas rezveratrol és OPC (oligo-proantocianid) tartalma miatt, ami által segíti a szívbillentyűk működését. Az alacsony fehérje és zsírtartalom mellett a magas cukortartalom alapvető energiaforrás a szervezetnek, főként az agy működését serkenti. A vörös szőlő egyik alkotó eleme a quercetin nevű flavonoid, amely antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. 

Meggy

A meggy piros színét antocianin festékanyagok okozzák, amelyek erős antioxidáns tulajdonsággal bírnak, amit elfogyasztás után is megtartanak. A rendszeres meggyfogyasztás segít az immunrendszer egészségének megóvásában, megelőzhetők vele a különböző szív- és érrendszeri megbetegedések. Az antocianinok nem csupán a káros oxidatív folyamatokban keletkező vegyületek lebontásában játszanak szerepet, de tudósok bebizonyították, hogy a cukor lebontásához szükséges inzulin hormon termelését is kedvezően befolyásolják. 

Antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatása miatt sok sportoló meggy levet iszik, ha izomláz kínozza egy-egy komolyabb edzés után. Jótékonyan hat a vérre és ezzel több nagy szerv, így a máj és a vesék munkáját serkenti, hat továbbá a szívre. B-vitaminok minden fajtája megtalálható a meggyben, ez lehetővé teszi az emésztés munkájának kiegyensúlyozását, valamint az idegek működését is befolyásolja. Valamint antibakteriális hatás miatt hat a légzőszervek gyógyítására, különösen meghűléses betegségek esetében.

0
    0
    Kosár