From: 5190Ft

From: 5190Ft

Ér-ted

gyümölcskristály

Szuperkoncentrátum az optimális vérkeringésért és érhálózatért
Sehogy se tudsz elég sok pirosbogyós gyümölcsöt enni, vagy elég vörös színű gyümölcslevet inni, pedig már sokszor hallottad, hogy szüksége lenne rá az érhálózatodnak és a szívednek? Itt egy megoldás: gyümölcs- és zöldség-szuperkoncentrátumunk szuper ízletes, ezért akár desszertnek is fogyaszthatod, miközben erősíted vele az érhálózatod a piros bogyósgyümölcsök erejével.

5190Ft11490Ft

Felnőtteknek ajánlott naponta 1-2 teáskanál (2-4 gr), gyermekeknek naponta 1 teáskanál lehetőleg délelőtt, az étkezések előtt, önmagában fogyasztva, hogy a nyálkahártyán keresztül azonnal a véráramba kerülhessen. Illetve ízlés szerint fogyasztható étkezés közben is az ételre szórva, vagy hideg, szénsavmentes, tejmentes folyadékba keverve.

Tartsa be az adagolási mennyiséget. Felbontástól számítva 1 hónapon belül fogyassza el!

A Ér-ted nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Napfénytől védve, száraz, hűvös helyen tárolandó!

fekete bodza, cékla, fekete áfonya, szőlő, fekete ribizli, málna, sárgarépa, alma, maltodextrin (természetes csomósodásgátló kukoricából)

Tápanyagtáblázat (100 Gramm termékben):

Energiakj1437
Energiakcal343
Fehérjeg3,1
Szénhidrátg78
Ebből cukorg33
Zsírg0,3
Ebből telített zsírsavg0,02
g0,2

 Kizárólag a nátrium jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.

Allergén információ: nyomokban zellert tartalmazhat.

A Ér-ted nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

OGYÉI NOTIFIKÁCIÓS SZÁM: 28691/2022

A szuperkoncentrátumunk készítéséhez érett, tiszta gyümölcsöt és zöldséget használunk fel, amelyeket kézzel válogatunk, és olyan kíméletes technológiával dolgozzuk fel aminek köszönhetően megmarad a gyümölcsök és zöldségek eredeti íze, és áldásos hatása: a színanyaga, a vitaminok, a makro- és mikroelemek és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában.

A biológiai úton történő lebontásnak köszönhetően pedig a tápanyagok könnyebben felszívódnak, így azokkal egész évben könnyebben megőrizhető a család minden tagjának egészsége.

AZ ÖSSZETEVŐK JÓTÉKONY HATÁSAI A SZERVEZETRE:

Cékla

Ősidők óta gyógyhatású növényként ismerjük a céklát. Növelik a vörösvérsejtek oxigénszállító kapacitását. Segít, hogy a vörösvérsejtek ne tapadjanak össze, az összetapadtakat segít szétválasztani, és ledörzsöli, tisztítja az érfalakat. A cékla számos mikrotápanyagot tartalmaz – vas, réz, mangán, illetve A-, B6-, B1-, B2-vitamint és folsavat –, melyek a vörösvértestek szintéziséhez elengedhetetlenek. Fogyasztásával megelőzhető nemcsak a vérszegénység, hanem annak következményei – a fáradtságérzés, a lehangoltság, a sápadtság és az ingerlékenység is.

Fekete bodza

A bodza bogyó igen gazdag létfontosságú vitaminokban (C, A, E, B1, B2, B3), ásványi anyagokban, aminosavakban, fehérjékben és flavonoid típusú vegyületekben. Gyógyító ereje a hatóanyagok összességében rejlik, ennek tulajdonítható általános immunműködést serkentő és az ellenálló képességet fokozó hatása. A fekete bodza támogatja az egészséges immunreakciót a nem kívánt organizmusok ellen, főként az A és B vírusok által okozott influenzával szemben. A fekete bodza antioxidáns és immunrendszer erősítő tulajdonságai jótékony hatást gyakorolnak a szervezetre.

Fekete áfonya

Termésének érfalerősítő hatása jól ismert, csökkenti a hajszálerek kóros törékenységét és áteresztő képességét. Antibakteriális és keringést serkentő hatásuk is van. Vitaminjai közül érdemes kiemelni A-, B1-, C- és D-vitamint, pantoténsavat és niacint, amik az immunrendszert kiválóan erősítik. Segít megőrizni a testi – szellemi frissességet.

Szőlő

Rendkívül egészséges A-, C-, K-vitamin, kálium, kalcium, magnézium, valamint magas rezveratrol és OPC (oligo-proantocianid) tartalma miatt. Rendszeresen fogyasztva javul a vérkeringés, csökken az infarktus kockázata, illetve a daganatos betegségek kialakulásának esélye. Az alacsony fehérje és zsírtartalom mellett a magas cukortartalom alapvető energiaforrás a szervezetnek, főként az agy működését serkenti. A vörös szőlő egyik alkotó eleme a quercetin nevű flavonoid, amely antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. Csökkenti a koleszterin szintet, a magas vérnyomást és daganat megelőző hatása is ismert. Védi az érfalakat a káros lerakodástól.

Fekete ribizli

Az érett bogyói bőségesen tartalmaznak antioxidáns hatású, szabadgyökfogó,
tumorellenes színanyagokat. Különösen sok antocián, flavonoid, polifenol van benne. A gyümölcs 100 grammjában csak antocián-származékokból (cianidin, delfinidin, kumarinsav stb.) több mint 500 mg található, a többi antioxidánsról nem is beszélve. E tekintetben magasan veri az összes többi piros bogyós gyümölcsöt. Ajánlott vérszegénységben szenvedő kisgyermekeknek, nőknek is fogyasztani.

Málna

Kitűnő vértisztító, vérszegénység ellen is hatásos és csillapítja a lázat. Különböző vérzések csillapítására is alkalmazható. Ezeken kívül jelentős mennyiségű B1- és B2-vitamint is tartalmaz, sőt gazdag flavonoidokban, gyümölcssavakban, cserző anyagokban és rostokban. Emésztést segítő pektin is található benne. Ásványi anyagok közül kalciumot, káliumot, magnéziumot és vasat is tartalmaz. Antibiotikum kúra után javasolt fogyasztása, hiszen helyreállítja a megterhelt emésztő rendszert és bélflórát.

Sárgarépa

Erősíti az immunrendszert, ajánlott szív- és keringési panaszok esetén. Gyermekkorban hozzásegít a csontozat és a fogazat fejlődéséhez. Kevésbé köztudott, a répa kiváló kalciumforrás, ami elengedhetetlen az egészséges csontokhoz. A répában található ásványi anyagok pedig elpusztítják a szájüreg káros baktériumait. Kálium tartalma ellensúlyozza a magas vérnyomás tüneteit. A sárgarépa hatóanyagainak köszönhetően részt vesz a szabadgyökök károsító hatásának megakadályozásában is. A népi gyógyászatban használják nőknél a kismedencei terület és méhkörnyéki véráramlás emelésére; továbbá vizelethajtóként. Csökkenti a felfúvódást, jó emésztési problémák, bélférgek ellen, és székrekedés esetén.

Alma

A-, B- és C-vitamin forrás, valamint folsav, kalcium, magnézium, kálium és kén tartalma is jelentős. Vízoldékony rostanyaga, a pektin sokféle jótékony hatást gyakorol az emberi szervezetre: rendezi a székletet (a tapasztalatok szerint főve, párolva a hasmenés, nyersen a székrekedés ellen vethető be), kedvezően hat a bélflórára, csökkenti a vér koleszterinszintjét, magas káliumszintje a magas vérnyomásúaknak segíthet. Az almának igen magas a flavonoid tartalma (flavonoid – antioxidáns hatású növényi anyag).

0
    0
    Kosár