Mindent a gyermekek gyümölcs- és zöldségfogyasztásáról

Egy átfogó tudásanyag a gyermekek zöldség- és gyümölcsfogyasztásáról, tévhitekről, vitaminokról, szinergiáról, allergiáról – szülőknek, szülőktől.

Vége a bizonytalanságnak és az internetről összeszedett féligazságoknak: végre megtudhatod hiteles kutatásokból, hogy mit kell tudni a gyermekek zöldség- és gyümölcsfogyasztásáról.
Kinek érdemes letöltenie a díjmentes Mindent a gyermekek gyümölcs- és zöldségfogyasztásáról tudásanyagot?
Új szülőknek

Amikor megérkezik az új családtag az életünkbe, akkor nehéz hiteles információhoz jutni (például arról, hogy mennyi zöldséget és gyümölcsöt kéne ennie), vagy pedig a sok részigazság mellett nehéz döntést hoznod, hogy pontosan kire is érdemes hallgatnod.

Szülőknek, akik szeretnének egészségesebb gyermeket

“Napi egy alma az orvost távol tartja” – szól a közismert mondás. Azonban mi van ennek a hátterében? Tényleg elég megenni napi egy almát? Mi a helyzet a többi gyümölccsel és zöldséggel? Tényleg hatásosabb, ha bizonyos ételeket egyszerre eszünk meg?

Hiteles forrást kereső szülőknek

Sajnos rengeteg tévhitet hozunk magunkkal a korábbi generációktól, amik sok esetben kártékonyak. Mi a tudományban és a hiteles szakértői kutatásokban hiszünk: ezt a tudásanyagot is ezzel a szemlélettel hoztuk létre. Nem véleményekre, hanem tényekre alapozva.

Értsd meg!

Egy átfogó, tudományos kutatásokra alapozott tudásanyagot állítottunk össze, amivel sokkal jobban meg fogod érteni a gyermekek gyümölcs- és zöldségfogyasztási igényeit.

 

Egy kis ízelítő, hogy miről olvashatsz majd:
Tévhitek

Megmutatjuk, hogy milyen tévhitek, pletykák, veszélyes féligazságok keringenek az interneten. Érdemes ezekről pár szót szólni, mert jobb egy problémát megelőzni, mint a tüneteket kezelni.

Vitaminok

Vitaminok? Allergia? Mennyi gyümölcsöt és zöldséget kéne fogyasztani? Szinergia? Évszaknak megfelelő gyümölcs- és zöldségfogyasztás? Ezekről a kérdésekről is olvashatsz.

 

Részletesen

A tudásanyagban nem csak állítások, hanem magyarázatok is vannak, például egyszerűen értelmezhető táblázatok formájában. Elolvashatod azt is, hogy más szülők mit gondolnak a témáról.

 

Ki készítette a tudásanyagot?

Medvácz Ibolya vagyok, 3 kisgyermek anyukája, dietetikus. Gyakran feltesszük magunknak a kérdést: “Mi a hosszú élet titka?”

A legtöbben pedig egyből rávágják: az egészséges táplálkozás.

Sok ember fejében az egészséges táplálkozás egybefügg a gyümölcs- és zöldségfogyasztással – és mivel ki ne szeretné, ha a gyermekeik is egészségesek lennének, ezért már korán napirendre kerül a téma.

De mit érdemes tudni átfogóan a témáról, mik a legnagyobb tévhitek, mit és mennyit érdemes fogyasztani – erről kevesen és sokfélét beszélnek.

Ezért készítettem el a tudományos kutatásokra alapozott tudásanyagot, hogy Te is felelősebb döntést hozhass szülőként.

Vélemények

★★★★★

Valóban hasznos ez a tudásanyag. Rengeteg tévhitet helyre rakott, mindenkinek ajánlom, még azoknak is, akik azt hiszik, hogy mindent tudnak. Garantált, hogy a tudásanyagban ők is találnak egy-két új infót.

Oszlasd el a tévhiteket, szerezd meg ezt a tudást most!

MagMaxx Gyümölcskristály

Itt találsz minket:

2461, Tárnok, Egyenlőség utca 15.

Nyitvatartási időnk:

Hétfőtől-Péntekig

8:30-15:30

Hívj minket, ha kérdésed van:
0
    0
    Kosár