Írd le a véleményedet!

Segíts nekünk és megajándékozunk! A véleményedért cserébe most ajándék 25%-os kuponkódot adunk. Olvasd el a feltételeket és véleményezd a kedvenc termékedet!

-25%

Miért érdemes véleményt írnod a kedvenc termékedről?

01

Másnak segítessz

Te már jól ismered a MagMaxx termékeket és könnyen tájékozódsz? Az új vásárló nem ilyen szerencsés, de a Te segítségeddel könnyebben talál megoldást majd a problémájára. Fogyasztási tippek, hatások is fontosak!

02

Fontos nekünk

Számunkra igazán hatalmas segítség, ha megírod a véleményedet. Így tudunk változtatni és a legjobb irányba haladni. Új termékek fejlesztése és a meglévő termékek tökéletesítése a Te segítségeddel fog megvalósulni!

03

Értékeljük

Nem szeretnénk az idődet pazarolni, tudjuk, hogy manapság ebből van a legkevesebb. Szeretnénk megköszönni a munkádat, így megajándékozunk egy 25%-os kedvezményes kuponkóddal, amit bármelyik termékre felhasználhatsz!

Mit kell tenned pontosan?

01

Menj a már megvásárolt és kipróbált termék oldalára

Abban az esetben tudsz nekünk segíteni, ha már vásároltál tőlünk és valóban kipróbáltad a terméket. Jelentkezz be a profilodba és keresd meg a terméket, amiről véleményt írsz.

02

Készíts egy fotót vagy videót, amit megosztanál másokkal

A kedvenc terméked oldalán görgess az oldal aljára és írd meg a véleményedet, töltsd fel az általad készített fényképet vagy videót (legalább 1 darabot). A három szempontot se felejtsd el, ami alapján részletesen tudod értékelni az ízélményt, a minőséget és a fogyasztás egyszerűségét. Ezután kattints az Értékelés elküldése gombra!

03

Ellenőrizzük a véleményt

A véleményt ellenőrizzük és amennyiben mindent rendben találunk, közzétesszük ezt. Ezt követően küldjük Neked a -25% értékű kuponkódot, amit 30 napig fel tudsz használni egyszeri alkalommal a webáruházunk pénztáránál.

Ne maradj le!

Ne felejtsd el, hogy ez a lehetőség nem tart örökké. 

Segíts nekünk és segíts a többi vásárlónak a valós véleményeddel, így mi fejlődhetünk, a leendő vásárlóink pedig magabiztosan vásárolják meg azt a terméket, amire valóban szükségük van.

Szívből köszönjük a segítségedet!

0
    0
    Kosár