Méregtelenítés

Lifeline

Super koncentrát na zníženie pomaly tečúceho zápalu

Régóta elhatároztad, hogy méregtelenítő kúrát szeretnél már csinálni, de még nem vetted rá magad? Esetleg félsz, hogy legyengülsz ha belevágsz egy diétába? Vagy szeretnéd mihamarabb megszüntetni a testetben keletkezett hosszú lefolyású gyulladások kellemetlen tüneteit?
Itt egy megoldás: zöldség-szuperkoncentrátumunk szuper ízletes, ezért akár desszertnek is fogyaszthatod, miközben csökkentheted vele a gyulladások tüneteit, vagy kíméletes módon méregtelenítheted vele az egész családod szervezetét a cékla sárgarépával hatványozott erejével

Ganoderma

Skutočná ochrana imunitného systému

  • znížiť riziko zápalových procesov
  • môže mať dobrý vplyv na fungovanie nášho nervového systému, čím sa zníži výskyt neurologických ochorení súvisiacich s vekom a problémov s pamäťou a spomalí sa ich vývoj
  • podporuje zdravú funkciu pečene, detoxikačné procesy
  • niekoľko štúdií preukázalo antimirakózne účinky, a preto môžu byť prospešné pri znižovaní rizika rôznych infekcií
  • adaptogénny účinok na zmiernenie stresu, čím sa náš spánok uvoľňuje
  • podporovať zdravé fungovanie nášho kardiovaskulárneho systému, a tým prispievať k dlhému a zdravému životu
  • znížiť riziko cukrovky 2.
  • riziko astmatických a alergických ochorení a majú priaznivý vplyv na ich priebeh.

Immun Commando

Az immunerősítés új formája, méregtelenítő kúrákhoz is!

Az Immun Commando különleges hozzávalókat tartalmaz, amelyek összeválogatása során a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk fel. Az egészséges táplálkozás során az algák elengedhetetlen összetevők. A készítmény a spirulina, chlorella és astaxanthin mellett fodros kelt és moringát tartalmaz, amelyek semlegesítik az algák kellemetlen ízét, így a mindennapos étrendbe könnyedén beilleszthetjük. Az összetevők csodálatos hatásairól a termék oldalán olvashatsz!

SHIITAKE

Segítség a szívnek és a májnak

A shiitake harmonizáló, adaptogén hatású, segít szabályozni és aktiválni a testi funkciókat. Támogatja a testi és szellemi egyensúly elérését és megtartását, széleskörű általános és specifikus, előnyös élettani tulajdonságokkal rendelkezik. Az egészséges életmód ideális kiegészítője. A shiitake gombából kivont AHCC (Active Hexose Correlated Compound) illetve Lentinan (glükán-típusú poliszaccharid)- készítmények számos országban használatosak a hagyományos kemo- és sugárterápia kiegészítőjeként, főleg injekciós formában.

Prémium Matcha

Az elme és a test fő támogatója

A matcha tea feltölti testünket energiával, de emellett megnyugtatja az elmét. Az L-teanin egy aminosav, amelyet a matcha tartalmaz és ez jótékony hatással van a szervezetünkre. Ez az anyag segít ébernek maradnunk. Egy csésze matcha tápértéke körülbelül 10 csésze zöld teáénak felel meg. Antioxidáns tartalma kiemelkedő.