Odporúčané produkty

LANGUAGE

Super koncentrát pre silný imunitný systém

Na zníženie pomaly tečúcich zápalov

Super koncentrát pre silný imunitný systém

Na zníženie pomaly tečúcich zápalov

Super koncentrát pre silné a flexibilné kĺby

Super koncentrát pre zdravie žien

Super koncentrát pre silné a flexibilné kĺby

Super koncentrát pre zdravie žien

Segítünk megtalálni a megfelelő terméket!

Immunerősítő termékeket keres?

Összegyűjtöttük azokat a gyümölcskristályokat, zöldségkristályokat, gombákat és őrleményeket, amelyeket az immunrendszer erősítésére használhatunk. Tekintse meg az alábbi gomb segítségével az általunk ajánlott termékeket:

Gyermekeknek és kismamáknak

Ebben a kategóriában összeválogattuk a gyermekeknek készült gyümölcskristályokat, amelyeket igazán szeretnek. Emellett a várandós kismamáknak ajánlott termékeket egyaránt megtalálhatja,  a szülés utáni időszakban használható termékeket szintén itt láthatja. Az alábbi gomb segítségével tekintse meg az általunk ajánlott termékeket: 

Sportolóknak

A sport az egészséges életmód része. A sportolóknak válogatott termékeink között megtalálja a Koll-Maxx gyümölcskristályt, amely az izületek megóvásáért felel, egy verseny utáni regenerálódásban a Mentőöv segíthet és a test kimerült ásványianyag pótlására a Vörös oroszlánt ajánljuk ebben a kategóriában. További érdekes termékekkel találkozhatunk ebben a válogatásban. Az alábbi gomb segítségével megtekintheti az ajánlatunkat:

Hormonháztartás

Ebben a kategóriában a hormonháztartás egyensúlyáért felelős termékeket találhatjuk. A fénygyökér és az Aguaje csodálatos hatását ismerheti meg a termék oldalaira kattintva. Emellett a Gránátalma is fantasztikus hatást gyakorol a női és férfi hormonháztartásra. Tekintse meg az alábbi gomb segítségével ezt a kategóriát:

Méregtelenítés

A kategória olyan csodás termékeket tartalmaz, ami egy méregtelenítő kúra vagy fogyókúra mellett jöhet segítségül nekünk. A prémium alapanyagok biztosítják az egyensúlyt, miközben a testet rendkívül megterheljük egy hosszabb kúrával. Tekintse meg ennek a kategóriának a termékeit, az alábbi gomb segítségével:

 

Ovocné kryštály

Rastlinné kryštály

Mele

Huby

Ovocné kryštály

Rastlinné kryštály

Mele

Huby