Sportoláshoz

Immun Commando

Az immunerősítés új formája, sportolóknak ajánlva

Az Immun Commando különleges hozzávalókat tartalmaz, amelyek összeválogatása során a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk fel. Az egészséges táplálkozás során az algák elengedhetetlen összetevők. A készítmény a spirulina, chlorella és astaxanthin mellett fodros kelt és moringát tartalmaz, amelyek semlegesítik az algák kellemetlen ízét, így a mindennapos étrendbe könnyedén beilleszthetjük. Az összetevők csodálatos hatásairól a termék oldalán olvashatsz!

Okręg wyborczy Koll-Maxx

Super koncentrat do mocnych i elastycznych połączeń

Czy wiele sportów zajmuje dużo czasu na ciele? A może jesteś w wieku, w którym twoje stawy i skóra potrzebują wsparcia? Pomagamy skutecznie wypełnić brakujące składniki odżywcze naszym super koncentratem owocowym, w którym zmieszaliśmy dodatkową dawkę kolagenu obok słodkiego ananasa i rokitnika. W ten sposób możesz cieszyć się orzeźwiającą słodyczą owoców w tym samym czasie i wspierać elastyczność stawów i skóry.

 

Fodros Kel

ZAPOMNIANA NATURALNA BOMBA WITAMINOWA NASZYCH PRZODKÓW PRZEPAKOWANA

Sehogy se tudsz elég friss zöldet enni minden nap, pedig tudod, hogy a téli időszakban kéne a leginkább visszatöltened a szervezeted ásványianyagokkal és vitaminokkal? Van megoldásunk: a fodros kel por egy olyan szuperélelmiszer, amiben benne van az összes esszenciális aminosav, a legkönnyebben hasznosuló formában tartalmazza a az egészségvédő omega-3 és az omega-6 zsírsavakat, gazdag A-, C-, E-, K- és B6-vitaminban.

 

Maca Negra

Segítség az optimális energiaszint megtartásában

Mivel a benne található fehérjék, ásványi anyagok és vitaminok egyedi kombinációjának eredményeképpen gyorsan megemeli, majd magasan tartja az energiaszintet, kifejezetten előnyös a sportolók, nehéz fizikai és szellemi munkát végzők számára. Fogyasztása nemcsak kitartóbbá tesz, és csökkenti a fáradtságérzetet, hanem a koncentrációt is növeli. További előnye, hogy a benne található aminosavak és fehérjék ösztönzik az izomnövekedést.

 

 

Linia życia Extra

Super koncentrat, aby zmniejszyć wolno płynące zapalenie

Régóta elhatároztad, hogy méregtelenítő kúrát szeretnél már csinálni, de még nem vetted rá magad? Esetleg félsz, hogy legyengülsz ha belevágsz egy diétába? Vagy szeretnéd mihamarabb megszüntetni a testetben keletkezett hosszú lefolyású gyulladások kellemetlen tüneteit?
Itt egy megoldás: zöldség-szuperkoncentrátumunk szuper ízletes, ezért akár desszertnek is fogyaszthatod, miközben csökkentheted vele a gyulladások tüneteit, vagy kíméletes módon méregtelenítheted vele az egész családod szervezetét a cékla sárgarépával hatványozott erejével.

Caterpillar Instant

Ożywianie i energetyzowanie

To stosuje się w tradycyjnej medycynie chińskiej i tybetańskiej medycyny ludowej od wieków dla wielu chorób, takich jak choroby płuc, niedokrwistość, wspólne skargi, depresja, wyczerpany stan. Tybetańskich pasterzy, którzy wypasali Jaków w regionach wysokiego terenu Himalajów, byli wyczuleni na szczególne zjawisko. Zwierzęta nie tylko cieszyły się doskonałą płodnością, ale także wykazywały "ogniste" zachowanie na pastwiskach. Zwiększone libido jaków można było powiązać tylko z grzybem gąsienicy, który zwierzęta przeszukiwały pod ziemią, a następnie entuzjastycznie spożywane.

Czerwony Lew

Super koncentrat do zastąpienia minerałów

Nie udaje ci się jeść wystarczającej ilości warzyw każdego dnia, nawet jeśli wiesz, że byłoby to dobre dla twojego ciała, ponieważ stres zużywa wszystkie minerały w organizmie? A może dzieci nie jedzą wystarczającej ilości warzyw, kiedy najbardziej tego potrzebują dla zdrowego rozwoju? Oto rozwiązanie: nasz kryształ roślinny jest bardzo smaczny, więc możesz nawet zjeść go na deser, jednocześnie skutecznie ponownie łącząc niezbędne minerały, które mają największe znaczenie dla twojego ciała, dzięki czemu możesz łatwo utrzymać swój pęd przez cały dzień.