Fodros kel

Fogyasztása hozzájárul a sejtek épségének fenntartásához.
Erős gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatású.
Magas a kálcium és magnézium tartalma, melyek a szerves, szinergikus hatás miatt könnyebben beépülnek a csontozatba, és egyúttal csökkentik a stresszt.
Kén tartalmú hatóanyagai serkentik a szervezet méregtelenítő folyamatait
Segít megőrizni a bőr és a haj egészségét.
Javítja a látást.
Támogatja a kalcium felszívódását.
Az egészségvédő omega-3 és az omega-6 zsírsavakat a legkönnyebben hasznosuló formában tartalmazza.
Több karotinoidot tartalmaz, mint a sárgarépa.
Segíti az emésztést és gyorsítja a zsírégetést.
Rostjai pedig elősegítik a bélflóra regenerálódását.

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

0
    0
    Kosár