Gyereknap a MagMaxxnál

Egy gyermek mosolya számunkra is a boldogságot jelenti, így szeretnénk a gyermekek arcára mosolyt csalni. Készítettünk egy óriáis kedvezményt, amiben a gyermekeknek készült termékeket most csökkentett áron tudod megvásárolni. Használd MOST a GYEREKNAP kuponkódot és élj a kedvezménnyel!

-20%

Miért érdemes most vásárolnod?

01

Kiváló ajándék

Mi az, ami finom, egészséges és imádják a gyerekek? A válasz egyszerű: a MagMaxx gyermekeknek készült termékei. Az egyik legsikeresebb termékünk az Immunbomba Gyermekeknek gyümölcskristály, amit valóban szívesen fogyasztanak a gyerkőcök, így kiváló ajándék gyereknap alkalmából!

02

Menj biztosra

Több száz vásárlói visszajelzés és az öt csillagos értékelések is megerősítenek abban, hogy ez valóban helyes és hasznos választás. Gyümölcsök és zöldségek, tartósítószermentesen, színezékek nélkül, gondosan elkészítve. Válassz egyet most az 5 gyermekeknek készített termék közül!

03

Veled mozgunk

A Te és vásárlótársaid igényei szerint haladunk a termékek elkészítésével. Ennek köszönhetően biztosan megtalálod azt, amit szívesen adsz gyermekednek. Gyereknap alkalmából nem csak a gyermekedet ajándékozzuk meg, hanem Téged is, egy óriási kedvezménnyel!

Válaszd ki a megfelelő terméket és rendeld meg egyszerűen!

Immunbomba Gyermekeknek

Sehogy se tudod rávenni a gyerekeidet, hogy sok zöldséget és gyümölcsöt egyenek? Itt egy megoldás: gyümölcs- és zöldség-szuperkoncentrátumunk szuper ízletes, ezért akár desszertnek is adhatod gyerekeknek, miközben erősíted vele a gyermeked immunrendszerét a piros bogyósgyümölcsök, a gyökérzöldségek, az ananász a homoktövis és az alma erejével.

ImmunBoy

Az ImmunBoy  finom ízével és gondosan összeválogatott gyümölcsökkel és zöldségekkel biztosítja a család minden tagjának a napi gyümölcsbevitelt. Magas antioxidáns tartalma kiemelkedő és vegyszermentes, adalékanyagmentes.  A vákuumtechnológiának köszönhetően tartósítószer sem szükséges az elkészítése során, így nyugodt szívvel adhatjuk gyermekeinknek és az egész családnak. Az ImmunBoy csomagolását kisfiúknak készítettük, így még barátságosabban tekintenek majd rá.

ImmunGirl

Az ImmunGirl  finom ízével és gondosan összeválogatott gyümölcsökkel és zöldségekkel biztosítja a család minden tagjának a napi gyümölcsbevitelt. Magas antioxidáns tartalma kiemelkedő és vegyszermentes, adalékanyagmentes.  A vákuumtechnológiának köszönhetően tartósítószer sem szükséges az elkészítése során, így nyugodt szívvel adhatjuk gyermekeinknek és az egész családnak. Az ImmunBoy csomagolását kislányoknak készítettük, így még barátságosabban tekintenek majd rá.

Tipegő

Az életkori sajátosságokat figyelembe véve kiegészítettük a babóca gyümölcskristályt, azokkal a gyümölcsökel, amelyeket ettől a kortól fogyaszthatnak gyermekeink. A válogatott hozzávalók szinergikusan segítik egymás fokozottabb felszívódását, az íze miatt gyermekeink elfogadják és nagyon szeretik. A receptúrát gyermekorvosok és védőnők tapasztalatai alapján állítottuk össze.

Babóca

Összeválogattuk azokat a gyümölcsöket és zöldségeket, amelyeket a hozzátáplálás elkezdésénél nyugodtan fogyaszthatnak a gyermekeink. A termékünk titka, a rendkívül magas minőségű, alapanyagokban és a kíméletes, többlépcsős, feldolgozásban rejlik. A válogatott hozzávalók szinergikusan segítik egymás fokozottabb felszívódását, az íze miatt gyermekeink elfogadják és nagyon szeretik. A receptúrát gyermekorvosok és védőnők tapasztalatai alapján állítottuk össze.

Mit kell tenned pontosan?

01

Használd a kedvezményes kuponkódokat!

Használd a partnered kuponkódját, vagy ha nem ismered a partnereinket, akkor használd a GYEREKNAP kuponkódot.

02

Hogyan kapod meg a gyermekeknek készült termékekre a -20% kedvezményt, a többi termékre pedig a 15%-ot?

Az Immunbomba Gyermekeknek, Tipegő, Babóca, ImmunBoy, ImmunGirl árát csökkentve látod a termékoldalon 5%-kal. A kuponkódot beírva, további 15%-kal csökkented az árat, így a kiemelt termékekre 20% kedvezményt kapsz, a többi termékre pedig 15% kedvezményt adunk.

03

Dőlj hátra és várd a MagMaxx csomagot

Megrendelésed után a lehető leggyorsabban összekészítjük a csomagodat és elküldjük Neked, gondosan becsomagolva. Ne felejtsd el, hogy egy buborékfújóval is meglepünk, ezt is a csomagban találod majd! Jó egészséget kívánunk az elfogyasztáshoz!

Ne maradj le!

Ne felejtsd el, hogy ez a lehetőség nem tart örökké. 

A kedvezmény május 26. 23:00-ig tart.

Használd MOST a GYEREKNAP kuponkódot és élj a kedvezménnyel!

 

0
    0
    Kosár